https://nowaera2013.wordpress.com/tag/hejal-bobik-uta-hano/
Gdzieś w roku 2014 (ok 9,5 lat temu, bo to była jesień) trafiłem na tamtą stronę. W tamtym okresie życia strasznie interesowałem się przekazami kosmitów, ogólnie kosmitami, ufo itd. Interesowałem się tymi rzeczami, bo oglądałem programy, o ludziach którzy byli uprowadzani przez kosmitów, robiono na nich eksperymenty itd. Ogólnie, te programy "łyłołyłały"-(nie mogłem się powstrzymać ) niepokój. Coś mi tutaj nie grało, więc szukałem, i znalazłem tamtą stronę, i po tamtej stronie znalazłem tą...
Chyba ktoś skopiował te fragmenty książki, tam sobie umieścił, ale uczciwie podpisał, czyje to słowa. Nie wiem czy za zgodą Hejala, czy nie, ale efekt jest bardziej pozytywny, bo to zwiększa zasięg. Niby nie wolno kopiować osobnych wpisów, a całość... No nic, to było dawno (umieszczone w 2012 roku). I nie o to mi chodzi, ale o coś innego.
Chodzi mi o propozycję Antares, że chce zachować wpisy, jakby forum miało zniknąć. No i niechęć Hejala do tego pomysłu.
Ja szczerze rozumiem i Antaresa, i Hejala. Bo szkoda mimo wszystko stracić wpisy, bo to wszytko, to wiele lat udzielania się różnych ciekawych osób, z ciekawymi wpisami, i forum pod tym względem jest bardzo oryginalne. I jakby co, to "pyk" i zniknie. Trochę szkoda... Jednak, rozumiem również Hejala. Wiele osób się nie udziela, co się udzielali. Więc o zgodę będzie ciężko, a nawet o informację dla danej osoby... Może nie chceliby kiedyś zobaczyć gdzieś w sieci, swój wpis sprzed 12 lat, gdzie w chwili obecnej moga myśleć inaczej.