31

Odp: gdzie spotykamy się w razie skasowania forum?

Witam Hejal mam problem z osobami ktore nauczyły sie obbe od tej osoby nazywa sie Dariusz sugier to jego kanał na youtube https://www.youtube.com/channel/UCts-2q7_neJlc6z00duWn4Q te osoby mnie nękają i uwazają sie za niewiadomo kogo jestem spokojną osoba nigdy nie sprawilem nikomu przykrosci a te osoby widzą wemnie ofiare czy moge liczyć na twoją pomoc ?

32

Nie jestem w stanie Ci pomóc inaczej niż radą. Być może pomogą inne osoby na tym forum.

Jeśli nękanie jest w realu, odetnij się od nich i poblokuj. A przede wszystkim nie udzielaj się na tamtym kanale YT (nie odpisuj na wiadomości) - znudzi im się, zapomna o Tobie i dadzą Ci spokój.

Jeśli w OOBE - stwórz psycho-blokadę. Może to być też coś zupełnie innego (np. jakiś pasożyt duchowy).

33

dziekuje slicznie za odpowiedz i przepraszam za zawracanie ci głowy swoimi prywatnymi problemami moj problem juz troche trwa nie opisalem całego problemu bo to zaduzo jak zastosowac blokade psychiczną  a jesli to pasozyt duchowy to co radzisz ?  zapomnialem napisac wazną rzecz pare lat czemu poczułem cos takiego jak takie pykanie w głowie pozniej jakbym miał cos za plecami co to może być napisaleś ze mam sie nie udzielać na tym kanale zy jesli sprawa jest wazna moge napisac na twoj mail ? jesli oczywiscie to nie problem jeszcze raz przepraszam za rozpisywanie sie niestety niemam sie kogo poradzić

34

co do Realu problem mam problem z 4 osobami 2 chlopakow i 2 dziewczyny dwoch chlopakow mnie hackuje a co do dziewczyn jedna pomaga im jak randkowac i oklamywac dziewczyny a druga okłamuje ludzi ze mnie kocha ta ostatnia mieszkala od kiedy pamietam naprzeciw mnie i lubiała obserwować ludzi i podsłuchiwać ta dziewczyna jest osoba zazdrosną o wszystko  i narcystyczną  co jakis czas odwiedza swoją mame ktora nadal mieszka tutaj gdzie ja a ja pochodze z Wrocławia

35

t owszystko co chciałem napisac prywatnie nie prywatnie mam pytanie czy Jezus Chrystus powróci bo z tego co ogladałem kanał Dariusza sugiera twierdzi ze tak ta osoba o ktorej pisze mowi prawde ?

36 Ostatnio edytowany przez JayFox (2023-09-10 18:50:34)

malgosia.wl napisał/a:

U mnie działa na tym:
Linux Mint 20.2
Cinamon 64-bit
Firefox Version 89 Linux

Linux jest jedynym systemem operacyjnym na moim laptopie. Może to ma znaczenie?

Wracam do tematu. Dzięki za podpowiedź z wersjami - zobaczę u siebie.

Co do tego czy sposób, w jaki system jest postawiony, ma znaczenie - dwa z nich są natywne i niczego to nie zmieniło. W przeglądarce można sprawdzić, jak jesteśmy identyfikowani - kiedy wchodzę na forum z wirtualnej maszyny, nie jest rozpoznawany system natywny mojego komputera, tylko ta właśnie maszyna.

Swoją drogą, ciekawie było znów zobaczyć zielone łąki Windowsa XP smile

@Hejal - przetestuję Brave'a, dzięki.

Edit:

Ubuntu 22.04 i Brave 1.57.62 - to zestawienie pozwala u mnie na całkiem sprawne korzystanie z forum, więc na nim poprzestanę, bo też nie mam aż tyle czasu, żeby tak wnikliwie testować wszystkie dostępne warianty. PW nadal nie działa, ale jakoś się z tym pogodzę. Dziękuję wszystkim za podpowiedzi.

37 Ostatnio edytowany przez Antares (2023-09-14 17:23:24)

Sprawdziłem PW w Brave (nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest), u mnie też niestety nie działa.

patrykkulecki110 napisał/a:

dziekuje slicznie za odpowiedz i przepraszam za zawracanie ci głowy swoimi prywatnymi problemami moj problem juz troche trwa nie opisalem całego problemu bo to zaduzo jak zastosowac blokade psychiczną  a jesli to pasozyt duchowy to co radzisz ?  zapomnialem napisac wazną rzecz pare lat czemu poczułem cos takiego jak takie pykanie w głowie pozniej jakbym miał cos za plecami co to może być napisaleś ze mam sie nie udzielać na tym kanale zy jesli sprawa jest wazna moge napisac na twoj mail ? jesli oczywiscie to nie problem jeszcze raz przepraszam za rozpisywanie sie niestety niemam sie kogo poradzić

To tak nie działa, że jakiś zabłąkany pasożyt astralny będzie cię nękał. Ludzie żyją w matrixie, i są nękani tak naprawdę przez istoty zarządzające wcieleniami. One tylko udają demony, duchy, poltergeisty, a nawet stoją za całą mistyfikacją różnych zjawisk parapsychologicznych, dziwnych zachowań roślin itp. Żyjemy w takim pudełku, wiedząc, że "coś" było przed naszymi narodzinami i będzie po, ale jesteśmy zwodzeni, usuwa nam się pamięć, i tworzy mentalne złudzenie, że żyjemy w normalnym świecie smile W rzeczywistości jest dokładnie na odwrót. Ten teatrzyk jest zarządzany z góry, jeśli wiesz, co mam na myśli. smile

38

Hejal ja juz niewiem jak pisac napewno przepraszam ze poprosiłem ciebie o pomoc w prywatnej srpawie chcialem poznać pewna dziewczyne jeszcze wczoraj pisaliśmy dzisiaj juz chyba zmienila emaila a wszystko to przez te chore osoby ktore nie daja mi spokoju poprostu ta dziewczyna ktora mieszkała kiedys naprzeciw mnie i odwiedza  swoja matke niechce mi dac spokoju ta dziewczyna jest chora chodzi z jakimis typami np z dwoma po bokach i mysli ze ma ochrone ze wszystko moze robic drugiemu czlowiekowi ... mi brakuje słow ona nie odpuszcza a od roku 2011 minelo duzo czasu niewiem jak ta chora dziewczyna potrafi zmyslac do ludzi ze mnie kocha i inne klamstwa