Temat: Prawo karmy udało się
Prawo karmy ,,udało się" w skrócie z 4 poziomu gęstości mamy przejść na 6 poziom gęstości.
Hejal wspominał o naszych sąsiadach ludziach 5 poziomu gęstości. Oni też wchodzą na 6 poziom gęstości ale w przeciwieństwie do nas mają wiele układów skolonizowanych. Tak obecnie dusze 6 gęstości w wielkich ilościach cisną się na małej planecie Ziemia czuły duża populacja 8mld na razie pozytywnie wpływa na rozwój duchowy.
Ciężko wytłumaczyć co się stało i czemu przeskakujemy na 6 poziom gęstości. Może to pływ samego prawa karmy albo demonów. Zwykłe dusze miały być cofnięte duchowo na 4 poziom gdy demony zostały na 5 poziomie a teraz wiele z nich ma już 6 poziom. Mamy też mieć tyle demonów co cywilizacje kosmiczne dlatego rządzą na prymitywnej planecie szataniści bo nie radzimy sobie z nimi duchowo! To trochę potwierdza moją teorie.
Hejal mało napisał o demonicznych istotach a ja ten temat rozwinąłem. Może dla pozytywnego rozwoju duchowego sam ukrył istnienie dusz demonicznych które trochę wyprzedzają innych.
Mamy przejść 2 ewolucję umysłową przez co mogą pojawić się problemy psychiczne. Nie wiadomo czy będzie to ewolucja na raz czy pokolei najpierw 5 a potem znowu szybko 6 poziom.
Mogą też pojawić się problemy ze zdolnościami paranormalnymi z którymi mam problem bo ich nie potrafię opanować. Pisałem w poprzednich postach, że miałem problemy z kontrolą telepatii i mi kosmici ją zablokowali. Prawdopodobnie wymazali też innym ludziom pamięć o niej gdyż była zbyt toksyczna.
Chciałbym żeby Hejal się czasem odezwał zwłaszcza pod tym postem gdyż na serio to poważny problem ziemian. Nasze dusze i umysły jak w moim przypadku, będą katowane podwójną ewolucją duchową i chciałbym żeby się jakoś odniósł do tego. Może Hejal też mnie zwyzywać od baranów bo wkurzyłem kosmitów