Temat: Nowe ciała
Postanowiłem załozyc taki temat bo myśle ze to bardzo ciekawy i zarazem ekscytujący temat.Może zaczne od tego ze materia nie jest naprawde tak stała jak to widzimy i odczuwamy teraz.Kiedy kurtyna sie odsłoni to stanie sie jasne.
Ludzie zacznął sie stawac wielowymiarowi a materia będzie bardzo lekka i przyjazna na tyle ze jej stała forma jaka sie zna teraz przestanie istniec.Teraz sie rozrózniamy przewaznie po wygladzie bo wydaje sie on byc bardzo stały a po drugiej stronie kurtyny gdzie substancja wylewa sie szerokim strumieniem nie będzie on wazny wrecz stanie sie niewazny, bedzie trudno skupic sie na czyims wygladznie, oczywiśce kazdy bedzie miał swoja forme jeden będzie bardziej wyrazisty i wypromieniowany inny troszke mniej- bardziej rozmyty,
ale wszyscy beda czerpać z jednego zródłą wiec nie będzie juz zadnej tajemnicy.Oczywisce jest sporo istot z innych planet teraz na ziemi zeby w niedalekiej przyszłosci zyc w radosci gdzie nic sie nie będzie równac z tym jedynym.Już niedługo beda przejśca przez substancje czasu i powoli istoty beda wracac do domu,gorzej z tymi co nie przejda i nieprzetransportuja swoich ciał to moga dalej zyc w świecie ciezkiej materi w inym czasie ziemi,ale to nic strasznego bo i tak dla każdej jednostki przyjdzie odpowiedni moment
aby sie przetransportowac w nowe. Predzej czy puzniej bo wszystko dzieje sie w teraz i juz jest gotowe!.A jak wasze "teraz" uaktywni sie w wiecznym "teraz" i stanie sie to z każda jednostka niewazne czy jest to terazniejszosc czy przeszłośc, to program karmy zniknie i wszyscy spotkamy sie na wieki w raju.Wyobrażacie to sobie wszystko sie otworzy i okaze sie ze zawsze było na miejscu,albo lepiej ze wszystko juz zawsze takie było i nigdy nie było inaczej.No jakos to streściłem troche obrobiłem umysłem;)aha mozecie spokojnie przyjac to irracjonalnie lub jakis wymysł tylko co by było gdyby to zeczywisce tak wygladało;)ja niepotrzebuje zeby ktos mnie popierał, a nawet sam siebie nie musze popierac.Napisałem to bo mam do tego prawo, puki co odruzniam jeszcze kolor czerwony od niebieskiego,Lub moja mame od mojej siostry wiec mogłem to jeszcze napisać:]Pozdrawiam i niemoge sie doczekac spotkania turi.