Przyznam, że nie wchodzę w szczegóły biografii poszczególnych znanych osób raczej wyciągam niezależne wnioski na podstawie tego, co obserwuję. Natomiast mogę stwierdzić, że wszelkie duże organizacje, które zarządzają ludźmi, zarówno w sensie fizycznym jak i mentalnym, takie jak masoni (były robione co ciekawe badania wewnątrz własnej organizacji przez samych masonów, ale o niewielkim statusie, w tym temacie - wynika z nich, że jest to bardzo zawiła sekta, której wyższe "szczeble" są niedostępna, a sama organizacja - choć potencjalnie otwarta - ma na celu ostatecznie kontrolę własnych ludzi) czy kościół, które, wbrew temu co wyznają, są czymś odwrotnym, tj. można je nazwać organizacjami "diabła". Wszystkie te organizacje, watykan, korporacje czy rządy, jak można było wyraźnie zauważyć podczas ostatnich 2 lat, ściśle ze sobą współpracują i podlegają jakiemuś światowemu, ukrytemu "władcy". Niestety, tu moja wiedza się kończy, trudno mi cokolwiek pewnego powiedzieć o tym, kto to jest, po za tym, że powiązania między nimi są ewidentnym faktem, oraz że ich wpływ na nasz glob jest potężny, destrukcyjny i mający na celu kontrolę społeczeństwa. Bardziej zaawansowane fakty naukowe i technologiczne nie są ujawniane - naukowcy, krótko mówiąc, to idioci, wierzący w propagandę tak samo, jak wszyscy inni o "słabych umysłach". Wszystko wskazuje na to, że jest to ktoś, kto czuje się bardzo pewnie i nie ma wątpliwości, że jego decyzje będą realizowane na całym świecie. Jeśli miałbym strzelać, to powiedziałbym, że Putin jest jedynie marionetką w rękach tego/tych kogoś. Celem jest kontrola umysłów i energii indywidualnych jednostek i grup.
W szerszej perspektywie, wszystko ma jeszcze dalszy wymiar - pozafizyczny, z którego potajemnie istoty niefizyczne wpływają na umysłu ludzi, tak więc uczestniczymy w rzeczywistości w swego rodzaju cyrku / matriksie, w którym bezwiednie wykonujemy "polecenia" czy podszepty niefizycznych planistów, którzy celowo tworzą konflikty na Ziemi tak, by człowiek miał nieprawdziwe przekonanie, iż za wszystkim stoją jedynie ludzie. Organizm człowieka kryje w sobie wiele odpowiedzi na bardzo dużo pytań - czemu się to ignoruje? Pisali o tym m.in. Plejadianie. Organizm został celowo stworzony tak, by był słaby (jeśli człowiek nie będzie rozwijać umysłu) i wikłać się w liczne konflikty, m.in. człowiek vs. przyroda (dzikie zwierzęta, konieczność zdobywania pożywienia itp.), konflikty narodowościowe, rasowe, religijne, ekonomiczne itd. - wymieniać można w nieskończoność. I tak jest od tysięcy lat - w tym kontekście należy umieścić obecne konflikty. Pisałem już o tym w innych wątkach, tak więc po szczegóły odsyłam tam, żeby się nie powtarzać.
Jeszcze dodam, że osobiście uważam, iż prawdopodobnie eksperymenty z epidemią powoli zaprzestają, i testują scenariusz z tym, jak zachowa się społeczeństwo w przypadku "realnego" zagrożenia militarnego. Podejrzewam, że wbrew pozorom, celem tego psychologicznego ataku jest nasz kraj ze względu na słabą propagandę i akcję eliksirową Podobnie zresztą było ze sprawą Białorusi.