Witaj Tacjanna
Wiele obsób ma blędne przekonania że mamy dwie drogi - new age (czyli era wodnika, kosmici ,brak jakichkolwiek praw itp)albo jakiś kosciół.
Ja nie jestem fanatykiem kościelnym gdyż taki katolik czy protestant sam uwłacza Bogu i biblii wierzac w urojone ludzkie dogmaty.
Wiwel katolików ma więcej wspólnego z pogaństwem niz z prawdziwą wiarą w Chrystusa. A to dlatego że lubią czcic wile innych rzeczy jak:
-relikwie, obrazy, posążki - Biblia ostro nakazuje w czczenie rzeczy zrobionych ludzką ręką
- kult Maryjny i świętych - maryja z objawien to nic innego jak demon, a wszyscy ludzie święci czy źli "śpią" i czekają na zmartwychwstanie
- kult niedzielny - kult słońca, oraz obrzadki, posty które juz dawno mogłyby przestac istniec
Jedynie czego mamy sie trzymac to dwóch przykazan które juz wczesniej podawałem.
Kazda instystucja koscielna niszczy Biblie i Boga gdyz wychodzi z ramienia szatana.
Ja tez kiedy musiałem chodzic do koscioła zacząłem się buntować i zaciągłem się w te obszary w których Wy obecnie tkwicie.
Zauwazyłem tylko że to do niczego nie prowadzi, a juz na pewno do zbawienia. Jest to samookłamywanie sie. Wystarczy zobaczyc film "bogowie new age" i łatwo sie przekonasz czym sa te nauki i kto je wymyslił i jaki miał cel...
Religie sa stworzone po to by nami manipulowac. Biblia która uczy o Jezusie - jedynym prawdziwym wysłannikiem Boga che naszego zbawienia wiec daje nam proste wskazówki.
wojny są dziełem dwóch frakcji: syjonizmu oraz watykanu. Biblia też o tym mówi.
I obie te frakcje dążą dzisiaj to 3 wojny światowej. W apokalipsie jest opisany fałszywy prorok który swoimi kłamliwymi cudami zaprowadzi porządek i pozorny pokoj.
A potem..zacznie sie terror jakiego świat nie widział. Będzie to wojna z białą rasą-chrześcijanami!
Zauważ jak w mediach coraz zacieklej atakuje się Biblię czy chrześcijan. To nie jest przypadek że w europie wieksze prawa maja muzułmanie czy żydzi. To powolne i ciche zabijanie chrzescijan. Co minute ginie jeden chrzescijanin na świecie!
Nic na świecie nie jest przypadkiem, bo przypadki nie istnieją. Aborcja, eutanazja czy zwiazki homoseksualne są po to by zniszczyć rodzine i zmniejszyc populacje chrzescijan. Zauważ że ta szatanaska poropaganda jest nagłasniana głównie w usa i europie!
Ludzie dzisiaj idą na rzeź i nie wiedza o tym. ONA samo sie przyznaje ze smugi na niebie to ich robota - a media milczą!
Wracając do fałszywego proroka....kiedy on bedzie rządził na świecie będzie szerzył satanizm oraz wszystko to co jest odwrotnością dekalogu i praw Chrystusa!
Może niektórzy znają ten fragment z apokalipsy :
16: I sprawia [tj. Bestia ] ,że wszyscy mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymają znamię na prawą rękę lub na czoło
17: i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia
18: Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.
Czy chodzi o czipowania, na którym znajdowałyby sie bezgotówkowe pieniądze, dowód, paszport itd? Nie wiem ale pasuje jak ulał. To będzie kontrolowane stado owiec! Od nowego roku w Polsce bea dowody z takimi chipami a Czechach juz się zastanawiają nad chipowaniem dzieci jako ochroną przed pedofilią!!
Biblia ostrzega też że kto przyjmnie znak bestii i odda mu pokłon bedzie przeklęty.
Czyli KTO NIE ODDA CZCI BOGU - ZGINE !
Bo karą za grzech jest śmierc nie piekło!
List do Rzymian 6,23
Albowiem zapłatą za grzech jest śmierć, lecz darem łaski Bożej jest żywot wieczny w Chrystusie Jezusie, panu naszym
Oddac czesc besti mozemy na różne sposoby gdyż wystarczy jak odwrócimy sie od boga i zaczniemu czcic inne bozki lub...nas samych.
Taka jest doktryna new age i satanistów- czcij siebie jako boga, twórz rzeczywistość.
Myślisz że czym szatan w edenie skusił Ewe jak nie ....PRZYRÓWNANIEM SIE DO BOGA!!
Dzisiaj mamy powtórkę z rozrywki.
Tylko w ładnym opakowaniu i tysiącach książek. Wystarczy spojrzeć na fałszywe nauki jak ewolucja czy wielki wybuch - ile tam już jest napisanych "mądrych" książek przez wszelkiej masci naukowców i profesorów. Ale wszysycy się mylą... BA! kłamią!
Na świecie jest jedno wielkie kłamstwo. Myslicie ze jest to przypadek że tyle jest witryn z naukami ery wodnika czy ufo?????
Powiem tylko tyle ,że prawdziwa cenzura jest dla tych którzy obalają te kłamliwą propagandę!!
To wszystko jest ze sobą połaczone i jest jednym wielkim planem , aby zwodzic ludzkość fałszywymi naukami i rzekomymi cudami.
„Powstaną bowiem fałszywi mesjasze i fałszywi prorocy i działać będą wielkie znaki i cuda, by w błąd wprowadzić, jeśli to możliwe, także wybranych” (Mt 24,24).