"Chciałbym zapytać o projekt Cheops
- A co chcesz wiedzieć ?
Jakie on ma znaczenie dla ludzkości ?
- Szczerze, to żadne. Albo prawie żadne.
To, co ta Lucyna Łobos kłamie ?
- Nie kłamie tylko fantazjuje. Faktycznie piramidy zostały zbudowane w określonym celu, ale nie po to, żeby chronić przed rokiem 2012.
To po co ?
- Zastosowanie były różne. Generalnie jest to koncentrator energii. Kto umie nim sterować ma dostęp do sporego źródła energii.
Masz na myśli energie elektryczną ?
- Dobrze wiesz, że nie. Czystą energię.
Tak, żeby można tworzyć materię ?
- Między innymi. Także dokonywać potężnych zmian w świadomości.
Czyli kontrolować umysły ludzi.
- Jeśli nie znają mechanizmów kontroli, to tak.
Czyli to taki atlantydzki projekt panowania nad umysłem ?
- Też. Jak powiedziałem jej zastosowania były różne.
Wróćmy do projektu Cheops. Czyli Ziemia nie zostanie uratowana przez działania grupy Lucyny Łobos.
- Takie działanie, to nie sądzę. Zresztą Ziemia sama się uratuje tylko może to być kosztem przynajmniej części jej mieszkańców. A ku pewnej części radości.
Czyli mówisz o przejściu do IV gęstości.
- A masz jakieś co do tego wątpliwości ?
Szczerze to nie. Ale inicjatywa Cheopsa nie powstrzyma katastrof ?
- Jakiekolwiek i gdziekolwiek katastrofy musi powstrzymać świadoma część ludzkości czyli ty również. Jeśli ludzkość będzie działała tak dalej w tak niemądry sposób to Ziemia i Słońce zrobią z tym porządek, tylko ten porządek, bardzo może niektórym się nie spodobać.
Pewnie głównie oligarchii rządzącej.
- A także większości cicho jej popierającej. Albo się przebudzicie, albo zostaniecie brutalnie wybudzeni."
ze strony - [url]http://dotykabsolutu.blog.onet.pl[/url]
chciałam tylko dodać, że jak przy czytaniu PCH doszłam do miejsca, gdzie poprosili o pieniądze na "ratowanie świata" to natychmiast zrobiłam się więcej niż ostrożna...