Temat: Nasza Szczerość
pisze ten temat bo juz mam dosyc . Nigdzie indziej nigdy czegos takiego nie pisalem, wuec przyznam sie do wszystkiego - moze mi bedzie latwiej.
Pewnie wiekszosc sie zastanawia dlaczego pisze o godzinach rannych, jesli naleze do klasyfikacji UCZEŃ.
Otóz jestem chory, i kazde wyjscie z domu na daleką odleglosc sprawia mi wielkie trudności. wiec mam nauczanie indywidualne, nie raz chodze do szkoly na jedną lekcje, bo pobyt sam w domu jest ciezki bez rowiesników, ale ja tylko na nich patrze , bo i tak czy siak nie zwraca nikt na mnie uwagi, tez chcialbym byc normalny, miec dziewczyne , bawic sie z kumplami itd.
2. ja nie potrzebuje pieniedzy , jesli dostaje je od kogos czy od rodziny to i tak im daje (chodz i tak niechetnie biorą )lub daje na cele charytatywne,
Nie raz sobie mysle (od kad zaczalem wierzyc w reinkarnacje) musialem kogos zabic ze teraz tak jest a nie inaczej, musialem byc bardzo zly, zeby miec całe 4 lata w dupie. to musialo byc cos nie tak
3. Wcale nie jestem taki super, żartownis itd. (jestem tylko dla rodziny, bliskich, bliskich znajomych) a tak to siedze przywalony gdziekolwiek indziej.
4.Nic innego nie pozostalo jak wierzyc ze tam gdzies jest dobro i moze kiedys bedzie lepiej.
5. Nie jestem ciota, ktora przejmuje sie o byle co , proste przyziemne sprawy typu , co bedzie jak napisze sprawdzian na 1 itp. tak ogolnie to (co bedzie jak )
trzeba byc twardym w zyciu a nie ciamcio ramcio , nie no jestem wrazliwy na emocje itp , ale nie taki ze o jej skaleczylem sie i rozpowiadam milionom ze krew sika mi z palca i zaraz padne z niedokrwienia...
6. Lubie jak ktos do mnie przychodzi i mnie nawiedza , rozmawiamy , gramy w cos, itp. a nie tylko przy tym zasranym komputerze czaso zabieraczu
jak cos mi sie przypomni to napisze,
Dziekuje za uwage , jezeli ktos to przeczyta