Temat: Alien Servants
pisze ten temat z zapytaniem
-Czy ktokolwiek ma reszte ilustracji do tego oto tekstu ?
''(...)
P: (T): Teraz, co obcy robią z tymi ciałami? Z ludźmi, których oni replikują i duplikują, i ożywiają? Co oni z nimi robią?
O: Służą im. Pracownicy.
Q: (T) Oni są niewolnikami. (L) Teraz to doprowadziło mnie do pytania, które myślałam zadać przy wielu okazjach. W konkretnych liczbach, jak wielu tych obcych STS-ów jakiejś odmiennej grupy albo jakiegoś zestawienia razem wszystkich grup, mamy działających na tej planecie w obecnym czasie?
O: Wyszczególnij.
P: (L) OK, jak wiele Jaszczurów działa na planecie?
O: 300 000.
P: (L) OK, jak wielu Pomarańczowych?
O: 62 530.
P: (L) Jak wielu szarych?
O: 2 750 000.
P: (L) To nie jest ładny obraz! (J) Nie, g******y. (L) Czy najwięcej tych zamieszkujących odmienne wymiary albo gęstości jest z pobliża tego czasu? Chodzi mi o to, że byłby to rodzaj natłoczenia, (ujmując to) inaczej!
O: Z tyłu i z przodu. I inni.
P: (L) Mamy tutaj trochę rysunków domniemanych sług obcych. Ten z prawej tutaj nazywany jest służącym Rigelian. On jest proto-syntezoidem, inaczej mówiąc, jest cyber-genetyczny. Czy jest to dokładne przedstawienie tej istoty i czy ta istota faktycznie istnieje? Figure 1
O: Tak.
P: Cóż, jest przyjemny. Teraz ten tutaj... (T) Och, człowiek strzelający piorunem! Czy on rzeczywiście istnieje? Ta mutacyjna forma klonu? (Figure 2)
P: (L) OK, teraz ten tutaj jest naprawdę miło wyglądającym facetem... Figure 3
O: Tak. Zajmuje bazę Dulce.
P: (L) (Czytając) "To jest sklonowana forma syntezoida", inaczej mówiąc cybergenetyczna, "której specyficzną pracą jest działać jako kontrolerzy. One są wysokie na plus minus cztery stopy ." To jest, myślę, wasz standardowy szary. On tylko tak wygląda, gdyż rysunek jest słabej jakości. (T) Chwilę, twarz... oczy są w istocie mniejsze, ale twarz wygląda bardziej jak ta w filmie o Autopsji. OK, teraz, to jest to, co oni nazywają repliką. (Czytając) "Oni są proto-syntezoidalną formą ludzi, których specyficzna praca polega na byciu specjalnym agentem na zewnątrz. Obserwacja: Zmiana twarzy i kształtu ciała jest dowolna." To jest jak w wątku z Archiwum X, gdzie facet... zmieniał swe kształty. Czy jest to poprawne rozumienie? Jest to zasadniczo... Mam na myśli, oczywiście, że trzeba ich przedstawić w niejednoznaczny sposób...
Figure 4
O: Blisko.
P: (L) OK, ci są służącymi z Zeta Reticuli Jeden... to jest inna wersja któregoś. Również przyjęłabym, że one są służącymi w Dulce? (Figure 5)
O: Nie
P: (L) Czym są ci faceci?
O: Pływakami.
Q: (L) OK, oni są pływakami. (T) Pływakami? W jaki sposób pływakami? (L) Powiedziałbym, że jak ktoś w pracy... (TK) Stwarzający problemy, oni przechodzą z miejsca na miejsce... (L) OK, ci naprawdę przyjaźnie wyglądają... Kocham tych facetów! THROOB! (T) Czy oni są tymi małymi i krępymi niebieskimi, z którymi miał do czynienia Whitley... (L) Mniej więcej wysocy na cztery stopy... Tak, myślę, że tak. Mówi się tutaj "Oni pierwotnie pochodzą z Konstelacji Smoka i ich praca ma dopełniać badania. Oni są wysocy na plus minus cztery stopy. Czy są oni dokładnie zaprezentowani tutaj, zarówno w słowach jak i na rysunku? (Figure 6)
P: (T): Czy ci są tymi, których ujrzał Whitley Strieber?
O: Być może .
P: (L) OK, teraz, zdegenerowana forma klonu, która jest podstawą fotografii, czy jest ona również dokładnym wyobrażeniem? (Figure 7)
O: Blisko.
P: (L) Jaki jest kolor skóry tych przyjaźnie wyglądających małych facetów?
O: Zmienny.
Q: (L) OK, I myślę, że może być jeszcze jeden... Ha, ha! Czy jesteście chłopaki gotowi na prezentację? To jest Kasjopejanin! (T) No cóż, nie uważam, żeby to był Kasjopejanin! (J) Pokaż mi... Och, śliczny! (T) Kasjopeja, nie mogłem znaleźć gwiazdy zwanej Kasjopeja... (L) Takiej nie ma. (T) Tak, wiem to. (L) OK, tego określono jako z rasy insektoidów z Kasjopeji, którego specyficzna praca to badania genetyczne. Czy jest to dokładny opis i rysunek tego stworzenia? (Figure 8 )
P: (T): Czy Casjopeja jest gwiazdą? (L) Nie. (T) Czym jest Kasjopeja? (L) Jest konstelacją. (T) Wiem, że to jest konstelacja, ale oni mówią, że oni są z Kasjopeji. Nie możesz być z Kasjopeji...
O: Region.
P: (L) Czy ci faceci nadchodzą tutaj?
O: Wszyscy już są.
Q: (L) OK, trzymajcie się mocno... (T): Co na temat tego poniżej? Czym jest ten poniżej? (L) Cóż, to jest tylko android biologiczny. "Nordycy i Pomarańczowi normalnie używają nieorganicznych, wysokiej technologii służących." Czy jest to dokładna reprezentacja nieorganicznego, wysokiej technologii... (Figure 9)
P: (T): Czym są wszystkie te hieroglify? (L) Przypuszczalnie jest to jeden z ich obcych języków. Co ten tutaj biznes przekazuje?
O: Wdrapywanie się.
P: (L) To jest wdrapywanie się. Więc jest to kombinacja wielu różnych języków, które oni tam mają.
P: (L) Ktoś tylko złożył wiele różnych symboli, ponieważ wygląda to na dwa albo trzy różne języki. OK, dobrze, to odpowiedź na pytania. (TK) Nie wydaje mi się, że jest tego tak wiele, żeby się tym przejmować... (T) Założyłem, że to wszystko jest zabawą! (TK) Wydaje mi się, że jest to czymś, co masz wziąć, gdy przychodzi i zajmować się tym!
(...)''
mam tylko 3/9 ilustracji
moze ktos zna autora ?
ze strony - [url]http://pendzel74.tripod.com/index/links/punkty_zwrotne.htm[/url]