Jacob napisał/a:
wlasnie nie widdzimy jak wiesz soro bo tylko pytasz o rany...
kowal- A wypowiedzi o hipnozie, o jodze, o zdolnościach do channelowania i inne? Zdaje się, że nie czytasz moich wypowiedzi. Albo może wybiórczo widzisz tylko pytania.
no super .... fajnie ze to forum to [url=http://www.paranormalium.pl]www.paranormalium.pl[/url]
rzeczywiscie tematy, o kosmitach lolled.
o czannelingu nie masz za duzo pojecia bo nie umiesz odpowiedziec na moje proste pytanie, jedno(uwaga) ktore opiera sie o baaze czanelingu, tylko snujesz domysly ze moze tak byc ze ja tak sądze i all happy.
Jacob napisał/a:
A ty myslisz ze polowa osob tutaj ma jakies zdolnosci ?
"Jakieś" napewno, a jeśli chodzi o takie paranormalne to podejrzewam, że 95% nie posiada. (Choć zapewne wielu wierzy, że jednak posiada.)
wlasnie, takie wmawianie zeby byc cool , to dobre dla dzieciaczkow. ze mowi se ktos - cos tam cos tam, ja umiem widziec przyszlosc, naprawde. jest to bardzo prosta rzecz... zal jak ktos mi cos takiego pisze to normalnie az wzdycham na glupote i latwowiernosc czytanego tekstu... dobre spostrzerzenie panie kowalski
Jacob napisał/a:
a nie wale byle co o niczym, nie widzialem zadnego kosmity, a juz bedac bajtlem 5 letnim zaczely mnie takie rzeczy interesowac.
Czy dobrze zgaduję, że urodziłeś się po 1990 roku?
Nie lol. nie nie zgadles bo urodzilem sie po 1991 lol jakie jajca.
nie, kowalku , nie masz zadnych telepatycznych mysli ani nic w tej drodze. to poprostu widac ze mam tyle ile mam po wygladzie pisma , smiesznych znaczkach i po bledach jezykowych.
hej a tak na luzie , pewnie jedna/en z tych co mysla ze sa fiu fiu z kosmosu i sasuper uczuciowi i kochajacy,,, to by ci powiedzieli np. taki powalony tekst.
''Lata to tylko iluzja, tak naprawde nie ma zadnych dni,ani godzin jest tylko wszechswiat, tylko na ziemi jest takie cos jak czas. w naszym systemie kalendarzowym w tym zyciu urodzilem/am sie w [19XX] ale w poprzednim w [-2434].''
zal mnie wnerwia takiego typu gadka szmatka , widac co po lektorze Wszystko jest wibracja''( autora z ziemi z operacja plastyczna nosa, ten ktory lubi zarty, chodz na zartach sie nie zna) z ludzi robi jakis bezmuzich zombii, to juz sie robi jak na tychh filmach o iluminatach, gosciu wymysla sekte a ludzie w to wierza a potem ciach i ciach i lebka juz nie ma.
Powiem wam cos takiego. jesli istota jest tylko dobra , to z nia cos nie gra , to samo dziala w 2 strone jesli istota jest zla to tez z nia cos nie tak. jesli obie sily sie wyrownają wtedy jest okej.
(.S')
Jacob napisał/a:
Jak ktos robi bledy orty , nikomu nie wytykam i sie nie smieje z tego bo to nie grzeczne,
Ja też się nie śmieję i nie wytykam, ale gdy ktoś jest
dyslektykiem robiącym po 2 błady w każdym wyrazie to on zdecydowanie powinien zadbać o pisownię. Na wielu forach jest to wręcz wymuszone regulaminem.
to jestem ciekaw czemu nie uczeszczal do szkoly podsttawowej albo do psychiatry , spoko, mnie juz tam znaja teraz kolej na nich;)
Jacob napisała <--- to mnie rozwala.
ja moge gadac harmonijnie jak ktos gada harmonijnie
Widać nikt na tym forum nie gada harmonijnie.
i to jest wlasnie dobre panie kowalski bo sily sa wyrownane i jest harmonia universu
POZdro :>