Odp: Geometria i symbole
Noone - swój sen opisałam wcześniej, ale tylko tu - na forum, tylko nie pamiętam w jakim temacie.
Trochę to niepokojące, że inne osoby mają podobne sny, bo zwiększa to prawdopodobieństwo, że to naprawdę się zdarzy.
Odnośnie roku 2012, dla mnie ten temat jest dość kontrowersyjny, w zasadzie nad tym się nie zastanawiam, bo moja świadomość żyje raczej w teraźniejszości. Nie jestem w stanie myśleć o przeszłości, czy odległej przyszłości, bo to nie leży w mojej naturze. Dziwię się, że ludzie potrafią się zadręczać tym, co było lub niby ma nastąpić. Niektórzy tracą przez to całą radość życia.
Noone, co Cię odwiedza w nocy? Czy są to Niefizyczni, czy coś innego? W każdym razie tym istotom negatywnie na Ciebie wpływającym musisz zakazać dostępu do siebie, a odwiedzać będą Cię tylko te pozytywne
Odnośnie mocy, mam wrażenie, że większość ludzi czuje, że ją posiada. Ta świadomość jest wpisana w naszą podświadomość.
Co ciekawe, do osiągnięcia niektórych mniejszych umiejętności wystarczy dużo ćwiczyć (jak ćwiczymy mięśnie w ciele fizycznym), np. widzenie aury, kontrolowanie innych za pomocą myśli (o tym pisze Wereszczagin i oczywiście nie poleca), czy telekineza, lewitacja, teleportacja itd. To oczywiście taka ”zabawa”, ale zbliża naszą świadomość, że w przyszłości będziemy potrafili stwarzać za pomocą myśli całe światy.