Temat: Piekło i niebo
Od kosmitów dowiedziałem się , że byty cielesne doznają stanu piekła i nieba. Skrajnych tortur, czy psychicznych mózgów co odwalają głupoty. Czy jakiś form zadowolenia z życia.
To na tyle z mej strony bo to prosty temat.
Forum czytelników książki "Wszystko jest wibracją"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Przyjaciół Saleinji » Ezoteryka, religie, filozofie i rozwój duchowy » Piekło i niebo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Od kosmitów dowiedziałem się , że byty cielesne doznają stanu piekła i nieba. Skrajnych tortur, czy psychicznych mózgów co odwalają głupoty. Czy jakiś form zadowolenia z życia.
To na tyle z mej strony bo to prosty temat.
Od siebie dodam , że u cielesnych bytów rządzą demony które symbolizują to, że znajdujemy się w piekle. Jest znacznie więcej dusz zwykłych które symbolizują to, że doznajemy nieba.
A macie wiązankę.
Na podstawie moich kontaktów z kosmitami.
Dlaczego żyjemy w piekle.
Zacznijmy od wczesnego piekła w życiu zwierząt ich dusze tam powoli rosną by ostatecznie stać się duszą humanoida. W tym rozwoju zwierzęta się rozrywają na strzępy poprzez selekcję naturalną.
U humanoidów brak takiej selekcji bo opiekują się osobami starszymi czy ułomnymi.
Jednak dalej humanoidy są biologicznymi istotami. Tutaj po raz pierwszy pojawiają się u dusz dusze demoniczne. Zwykła dusza może stać się demonem. Demony mają więcej szans na lepsze wcielenie więc częściej od zwykłych dusz rządzą. Można powiedzieć, że w tej sposób z ukrycia rządzą piekłem.
U bytów niebiologicznych jawnie rządzą demony. Mają większe zlewy energetyczne w ciałach więc i wyższą hierarchię. Byty niebiologiczne hodują byty niższe dla pożywienia oraz głównie dla rozrywki. Gdyby to była wyłącznie hodowla idąca na jakość produkcyjną to by interweniowali kosmici by komuniści nie zepsuli sowieckiej gospodarki a tak się nie stało.
Te byty też doświadczają piekła ale wyższego. Podczas wojen energetycznych o niższe hodowlę gdy wysadzają sobie zlewy energetyczne doznają szoku energetycznego który jest gorszy od bólu.
Naszymi informacjami zarządzają byty jeszcze wyższe. Np. istoty półmaterialne dominacją wspierają niższe byty. A przewodnicy duchowi będący gwałtem informacyjnym wspierają byty niższe w gwałtowny sposób.
Byty tworzące wszechświaty są horrorem informacyjnym tworzącym życie pod horror.
Najwyżej są byty logiczne o białej czystej chemii. One wiedzą , że niższe byty żyją w piekle a oni w niebie.
Być może istnieją złe i dobre byty które wspierają niższe dobre dusze. A jeszcze wyższe byty jeśli są to nie znamy ich funkcji. Możemy się domyślać, że szczyt odpowiada za świadomość.
Z moich kontaktów wynikało, że te białe byty są jako jedyne normalne. A nie , że twórcy życia to horror informacyjny.
Także można powiedzieć, że pojechałem po wyższych bytach.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Przyjaciół Saleinji » Ezoteryka, religie, filozofie i rozwój duchowy » Piekło i niebo