Tak czy inaczej Istnienie masz niezwykłe sny
Nie jestem pewna, czy chcę publicznie opisać swoje przeżycia?? Ale może Ty albo ktoś przeżył coś podobnego, to trochę opiszę: to było jakiś miesiąc temu, nigdy wcześniej czegoś takiego nie doświadczyłam (przez tak długi czas, bo pojedyncze podnoszenia energii miałam nieraz). Dokładnie nie wiem, co spowodowało u mnie te zjawisko: troszkę podejrzewam, że przeholowałam z wirowaniem w rytuałach, a po drugie silnie otworzył mi się w tamtych dniach czakram serca
Energia pięła mi się wzdłuż nóg, które rozpadały mi się na kawałeczki - takie miałam wrażenie, potem łączyła się z drugą czakrą (od której czułam osobne eksplozje energii w górę), potem dochodziła do czakry serca - co było trudne i cudowne jednocześnie. Potem do 6 czakry, którą rzadko czuję (mówię tylko o tych głównych, ale czułam je wszystkie, całe ciało mi wibrowało tymi centrami energetycznymi). No i do czakry 7, takiej ”tuby”. Czułam się jak otwarty kanał czystej energii. Ta błogość była nie do zniesienia i cudowna jednocześnie, przeżyłam jakieś oczyszczanie mentalne i emocjonalne. Rozpadałam się i wypełniałam tą energią. Trochę jakby mnie coś na nowo budowało. Jednocześnie czułam całkowitą jedność, połączenie ze wszystkim, ja nie rozumiałam - ja czułam całą sobą rzeczywistość i niesamowitą cudowną radość - teraz tego nie czuję, ale już wiem jaki to stan. Zaczęłam spontanicznie tańczyć i im dłużej to robiłam, tym więcej energii napływało do mnie. Nie było zmęczenia, nie było fizycznej materii, tylko wibrująca energia.
Trwało to dość długo - przez dwie godziny nieustannnie (w zasadzie przerwałam to dopiero tańcem, który też trwał długo), potem przez 2 dni czułam spontaniczne podnoszenia energii, i przez 2 noce nie spałam, a miałam więcej energii niż kiedykolwiek, czułam też w dzień - jakbym nie miała ciała fizycznego, jakbym unosiła się nieco w powietrzu. Cały czas miałam ochotę tańczyć, co mi pozostało do dziś
Jak się tak zastanowić, to wiem, że świadomie to przerwałam (następnym razem pewnie będę gotowa). Teraz to jestem ciekawa, co dalej by się wydarzyło??