Temat: Pytanie do Hejal i innych. Kim jestem?
Załóżmy, że mam gołe myśli i wszyscy w okolicy wiedzą o nich i przez to mnie nie lubią bo to uciążliwe dla obu stron.
Jak oglądam polityków z Polski na żywo (albo zza granicy) też mnie słyszą.
Ale z jakiegoś powodu mnie nie porwali do laboratorium.
Dlaczego?
Jestem opętany i mają zakaz od swoich demonicznych panów ingerencji?
Może byłem kiedyś jednym z nich przez co ponoszę karmiczne konsekwencje, ale było by to paradoksem bo w tym wcieleniu interesuję się rozwojem duchowym (znudziły mi się niskie wibracje bo miałem już pieniądze i władze w poprzednich życiach?)
Mam także deformacje przez wadliwe DNA.
Czy może jestem gwiezdnym wędrowcem, albo duszą co ewoluuje i odblokowała możliwość mowy myślami ale bez przełącznika.
Czy może duszą z innego wymiaru zainteresowana systemem karmiczny oryginalnym w tym wszechświecie, a nie stety nie potrafiłem dostosować się do zasad panującego wszechświata.
I najważniejsze. Dlaczego mnie tylko słyszą? Jednego na 8mld ludzi?
Czy jestem najsilniejszym telepatą na planecie i jak inni mówią zagłuszam ich? Czy taka jawna telepatia masowa jest unikalna.
A może zostałem zaprogramowany przez wyższe rasy jako narzędzie do podnoszenie wibracji.
A , może jestem istotą niematerialną która wcieliła się na ziemię by podjąć decyzję na podstawie doświadczeń by pomóc zdjąć system karmiczny.
Może bardziej rozwinięte dusze są bardziej produktywne w emocje? I chciałbym zwiększyć ich produkcję?
W końcu idzie to na tworzenie nowych światów i wszechświatów.
Pomijając sny co się spełniają , ale zazwyczaj częściowo. Czy znikąd wiedza jak myślę nad jakimś zagadnieniem pojawiająca się w głowie.