Temat: Ziemia - Planeta Żeńskiej Energii
Tak w ogóle to ostatnio mnie to trochę nurtuje. Skoro Ziemia jest żeńską planetą to czemu dominuje na niej męska energia? Czym to jest spowodowane? Powodują to mężczyźni czy może ktoś odwrócił energię planety lub coś podobnego?
Są to pytania, które warto sobie zadać by lepiej zrozumieć naturę życia na tej planecie. Moim zdaniem to właśnie jest przyczyną problemów Terran. Wielu z nich stara się kierować rozumem zapominając o swoim największym darze, którym jest Serce. Terranom daleko do zostania geniuszem wśród innych cywilizacji, nie potrafimy tak walczyć jak nie którzy ale mamy inny dar. Olbrzymi potencjał uczuciowy, nasze Serca są niezłomne a my sami jesteśmy dumnymi podróżnikami. Nie straszne nam wyzwania. Prawo karmiczne jest najlepszym dowodem siły Terran, nie ważne ile razy upadną. Zawsze pojawiają się jednostki wierzące w innych, które po raz kolejny rozpoczną szturm na kraty naszego więzienia. Ziemia nie jest planetą rozumu! Jest planetą uczuć! Jest Sercem! Zapoznałem się z wieloma naukami ludzi mówiących o rozwoju duchowym i zauważyłem jeden błąd. Wielki błąd! Często nauki są prowadzone z myślą o rozumie a tym razem powinny one trafiać do serca. Ziemia jest planetą uczuć! Naszą domeną jest Serce a nie rozum, nie mówię przy tym że powinniśmy go odrzucić. Uważam tylko że powinniśmy skupić się na sile uczuć a nie rozumie. Szczerzę mówiąc, czasami mam wrażenie że właśnie tego brakuje w całym wszechświecie. Brakuje uczuć. Brakuje miłości. Plejanie próbują się rozwijać w tym kierunku ale szczerze moim zdaniem jesteśmy w stanie ich w tym przerosnąć... Może jestem w błędzie.
A wy co o tym sądzicie?
Dodatkowo wrzucam ciekawy link na temat obecnych kobiet:
[url]http://www.nowaswiadomosc.pl/23-kobiety-gora.html[/url]
Miłego czytania, mi osobiście bardzo spodobał się artykuł!