Temat: Orin - "najsilniejszy istniejący symbol znany na ziemi"
Witam!
Na samym wstępie chciałbym się przedstawić. Jestem Michał, ale znajomi wołają na mnie "Supek" (nawiązanie do mojej postury słupopodobnej oraz przekształcenie nazwiska . Zwracajcie się do mnie jak wolicie, żadna wersja z powyższych mnie nie obraża .
Zarejestrowałem się konkretnie w celu sformułowania tego pytania. Chodzi o przedstawiony w tytule tematu symbol- Orin. Przeczytałem kiedyś o tym artykuł, niestety nie potrafię teraz ani sobie przypomnieć gdzie, ani, co za tym idzie znaleźć ten artykuł. Był on relacją istoty, która spisywała dzieje różnych cywilizacji, w tym ziemskiej. Dostrzegłem wiele wspólnych faktów z tymi przytoczonymi przez Hejala, z pewną korelacją na czele; chodziło o kreatorów. Hejal napisał w którejś ze swoich wypowiedzi, że za pośrednictwem kreatorów ziemianie "zapieczętowali" na sobie prawo karmy (albo tak to zrozumiałem, nie chcę przekręcać słów, a na cytowanie nie mam zbytnio teraz czasu). Według słów istoty (nazwała się kronikarzem, albo jakoś tak- nie chcę pomylić, ale przyjmijmy, że będziemy tę istotę tak nazywali) symbol orin (niestety nie mogę załączyć obrazka, bo nie mam na dysku, może zeskanuję niedługo) miał za zadanie uwolnić ziemian od energetycznego wpływu (uznanego przez istotę za negatywny) i jakby wampiryzmu kreatorów. Pamiętam, że podczas medytacji należało umiejscowić symbol na wysokości serca, po czym "przepisać" z góry narzucony wzorzec, czy system, jaki został na nas ziemian narzucony, by kreatorzy mogli się pożywić. Zmierzam do sedna. Nasunął mi się w związku z powyższym wniosek (i tutaj proszę o pomoc w interpretacji), że energetyczne uniezależnienie się od kreacji (czy kreatora/ów) może także prowadzić do porzucenia prawa karmy?
Jeżeli cokolwiek słyszeliście o symbolu, lub macie gdzieś link do wypowiedzi, którą się posiłkowałem, byłbym wdzięczny za podanie. Również, jak macie foto samego symbolu, to wrzućcie, nie czekajcie, aż zeskanuję. Jakość może być baaardzo słaba
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!