Temat: Hejalik jesli jestes..
czesc, wiem ze moze sie powtorze, ale chcialabym abys to przeczytal i cos poradzil - bardzo chcialabym pamietac swoja przeszlosc, poprzednie wydarzenia, czuje sie jakbym stanela w miejscu, chcialabym cos swiatu dac od soebie, wniesc cos w swoje otoczenie, spelniac sie ale nie wiem jak lub wszystko wydaje mi sie za trudne, jeszcze poltorej roku tem spelnilam swoje jedne poboczne marzenie, pracuje w bardzo meskim zawodzie a spelnienie aby w tym pracowac stalo sie bardzo szybko - pamietam ze wtedy obudzila sie w mnie dziecieca ciekawosc i nic jie moglo mnie zatrzymac, osiagnelam ten fach w 3 miesiace i jestem w nim dobra, i wiem ze wynika to z przeszlosci, chcialabym isc do porzodu, spelnic sie w innej dziedzinie ale czuje jakby mnie cos trzymalo, nie wiem jak tego dokonac - moze moje serce za.malo rezonuje z tym czego bym dla siebie chciala.. czasami tez jeszcze mam poczucie jakbym stawala sie swoja matka, chwilowe to jest ale jakbym wcielala sie w jej schemat zachowan (dodam ze raczej nie mialysmy dobrej relacji, to matka niszczyla moje plany na przyszlosc i wlala we mnie niepewnosc), nie jest to w jakis sporym nasileniu ale nieraz zdaza sie wlasnie takie poczucie, obecnie staram sie medytowac, choc po trochu, zdecydowanie lepiej mi sie zanuzyc w siebie na lonie przyrody.. nie wiem jak isc do przodu.. wesprzyj slowem