Odp: Zlote mysli
Najlepiej to co umiem robić, to nic nie robić. Bo wtedy nie ma ryzyka, że coś zepsuję.
Forum czytelników książki "Wszystko jest wibracją"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Przyjaciół Saleinji » Rozmaitości - na każdy inny temat » Zlote mysli
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najlepiej to co umiem robić, to nic nie robić. Bo wtedy nie ma ryzyka, że coś zepsuję.
Nie dajcie sobie wmówić, że Mikołaj nie istnieje.
Pamiętajcie wszyscy jesteśmy Mikołajami.
Nic nie robienie też ma w sobie ryzyko że coś się zepsuje.Przewraca się przed tobą kobieta,mdleje bo dławi się jogurtem,nie robisz nic,kobieta dusi się,umiera.Zepsułeś;P hehe
Nic nie robić to tylko leżeć samotnie w łóżku całymi dniami. Jak gdzieś idziesz, to robisz, bo idziesz. W sumie cały czas coś robisz, nawet jak nie robisz, bo oddychasz, ale nie o oddychanie mi chodziło, tylko bardziej bierne uczestniczenie w czymś Co ja to mówię...
Uśmiech, to taka krzywa, co wszystko prostuje
Na każdego mędrca, przypada jedna baba, przy której on traci rozum.
Waclawm, dobra rada. Nie bierz wszystkiego co ja piszę serio. Czasami mi głupi żart się urwie, stąd ten myśl o "mędrcu".
Skąd wiesz, że jestem młody? A może jestem już starym dziadem?
Albo na odwrót "młodość to stan umysłu, a nie ciała". To że umysłem jest ktoś młody, nie oznacza tego, że jest niżej rozwinięty. Po prostu, może ktoś potrafi dobrze wykorzystać swój potencjał w czerpaniu radości z życia, i pozwala sobie też na szaleństwa. Z drugiej strony, kiedy przychodzi do czegoś poważnego, taka osoba jest poważna, bo wie że to stosowne. No chyba że jaja se robi, i zachowuje się niestosownie, ale specjalnie. Mniejsza o to.
Ludzie mają taką cechę, jak poczucie humoru, czy potrzebę rozerwania się od powagi, bo w dużej mierze, powaga jest męcząca. To jednak nie czyni ludzi jakimiś niezorganizowaną bandą debili. Wręcz przeciwnie, ludzie potrafią się organizować, ale w niedużej skali, z powodów różnych różnic.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Przyjaciół Saleinji » Rozmaitości - na każdy inny temat » Zlote mysli