Temat: Dziwne faza i kilka pytan
Siemanko. Jestem nowy na tym forum tak wiec proszę o wyrozumialosc. . Mam 16lat. Kiedyś moja matka skądś poznała taka babkę (Pani Wiesia), kiedyś była w xxx, skąd pochodze. Oferowała jakieś masaże, które "pomagały" osobiście nie odczuwalne żadnych zmian, ale to może dlatego ze jestem głupi. Polcała dwie książki mianowicie tą Hejala i Misje Michela desmarquenta. Przeczytałem "wszystko jest wibracja" (większość interesujących mnie wpisów) i powiem ze książka "wyrwala" mnie z butów. Zmieniła mój światopogląd itd. Teraz wiem ze ta kobieta cos kminiła z moimi kanałami energet. Jak masowala to strasznie bolalo . I teraz mam pytanko wiecie co dokładnie ona robiła? Co to daje i co zmienia, czy tylko pomaga fizycznie czy tez psychicznie i czy w ogóle pomaga. Druga sprawa to jest wychodzenie dusza z ciała podczas snu. Nie wiem czy to tak można nazwać ale jak się wybudzam to mogę otworzyć oczy przez sen i widzę różne dziwne rzeczy, według mnie to cos jakby latające demony, jakieś duchy itd. Ogólnie to czuje ze mogę poruszać się, ale się boje, tych postaci i zamykam oczy aż się cały wybudze. Ma ktoś tak? Znacie jakieś inf na ten temat itd? Z góry dziękuje na odpowiedzi. Pozdrawiam