Tak Istneinie, istnieje technologia, którą mamy pod ręką ( pod czaszką moze lepiej napisać heehh) .Mam nadzieję, ze mi wybaczycie cytat, który lepiej niż ja wyjaśni tę kwestię ”
”David ICKE w Avebury - Maj 2007 cz.1 Fragment:
(…) TA RZECZYWISTOŚĆ NIE JEST FIZYCZNA TYLKO WYDAJE SIĘ TAKĄ BYĆ. | Jedynym miejscem, gdzie ten najwyraźniej trójwymiarowy świat, na który teraz patrzę istnieje, jest moja głowa, mój umysł.
eśli spojrzycie na pięć zmysłów - czym one są? Są one procesem przejmowania pól wibracyjnych, zmienianiem ich w sygnały elektryczne, przekazywaniem ich do mózgu, który dekoduje to na holograficzny świat,
…o którym myślimy, że jest na zewnątrz nas, ale który w tej formie |istnieje tylko w naszych głowach. Jest z tym bardzo podobnie jak z przekazem telewizyjnym. W tej przestrzeni, w której teraz stoję,Mamy wszystkie stacje telewizyjne, które nadają do Avebury.
I one nie są świadome siebie nawzajem, ja nie jestem | świadomy ich, ale jeśli mamy telewizor ustawiony na jeden | z tych kanałów, odbierze on go i nagle to co było, czym? - niczym, staje się telewizyjnym obrazem na ekranie.
Jedynym miejscem, w którym istnieje telewizja jak ją rozumiemy, (programy jako takie) jest tylko na ekranie. Wszędzie indziej są | tylko elektryczne obwody i częstotliwości nadawane z nadajników.
Tak więc na zewnątrz nas, jeśli wolicie, wszystko jest polem energii. Jest to energetyczno - wibracyjna konstrukcja. Na kolejnym poziomie jest to cyfrowo - matematyczna konstrukcja, bardzo podobna do Matrycy w filmach ”Matrix”.
Dlatego kiedy patrzysz na zmianę kształtu, powiedzmy, że patrzę teraz na kamerzystę… nie zmienia jeszcze kształtu, ale dajmy mu trochę czasu…Patrzę teraz na kamerzystę i widzę ludzkie ciało.
To istnieje jedynie w mojej głowie po tym, jak zostało zdekodowane z pola energetycznego, którym to ciało | naprawdę jest. Opowiem wam historię z jednej z moich książek, dającą wam przykład tego o czym mówiłem.
Niektórzy ludzie mogli to czytać, o gościu który siedział na krześle i został wprawiony w hipnotyczny trans przez scenicznego hipnotyzera. Tuż na chwilę przed obudzeniem go z transu, hipnotyzer powiedział mu, że nie będzie widział w pokoju swojej córki, gdy się obudzi.
Córkę umieszczono tuż przed nim, i gdy się obudził, patrzył się prosto na jej brzuch i nie widział jej, ponieważ jego mózg został zmanipulowany, by nie odczytywać tego pola energetycznego.
I ponieważ jego mózg nie mógł odczytywać pola energetycznego, to pole energetyczne nie mogło zamanifestować się tuż przed nim w fizycznej formie, tak więc nie mógł go zobaczyć.
Widział wszystkich innych w pokoju, ponieważ jego mózg nie został zakodowany przez hipnotyzera, by nie odczytywać pól innych osób. Wróćmy więc teraz do zmiany kształtów.
Zmiana kształtów to nie ruch czy tranzyt pomiędzy | fizyczną ludzką formą i fizyczną gadzią formą i z powrotem. JEST TO RUCH POMIĘDZY DWIEMA FORMAMI| DEKODOWANIA W MÓZGU.
Jeśli patrzę na ludzkie ciało, mój mózg dekoduje to pole energetyczne i widzę ludzkie ciało. Jeśli ta energetyczna konstrukcja zmienia się, ENERGETYCZNA KONSTRUKCJA, A NIE FIZYCZNA FORMA…
…wtedy mój mózg zaczyna odczytywać to drugie pole energetyczne, które przesunęło się teraz na pierwszy plan, a gdy wraca - ludzkie pole zajmuje pierwszy plan i mój mózg zaczyna to dekodować.
W mojej rzeczywistości, tym co zobaczę będzie fizyczna, gadzia|forma i z powrotem ludzka forma. Tak więc zmiana kształtu nie jest zmianą pomiędzy dwoma fizycznymi ciałami, to zmiana ENERGETYCZNA i zmiana w tym, jak mózg dekoduje to, co jest postrzegane.
I ponieważ tak jest, to pozwala to tym, którzy rozumieją całą tą holograficzną, dekodowaną naturę naszej rzeczywistości by mieć… ..widzicie tą historię w starożytnych legendach i mitach przez cały czas.
To pozwala ci stać tu w formie, w której jesteś, powiedzmy w gadziej i wyświetlać wokół siebie jakby zewnętrzne pole. Tak długo jak będzie to pole, które obserwator odczytuje, mogę tu stać i wiecie wyglądać jak Kaczor Donald.
Ale nie będziesz odczytywał Kaczora Donalda, bo będziesz odczytywał pole wyświetlane wokół mnie i dlatego będziesz widział mnie jako cokolwiek, co jest wyświetlane w tym polu.
Stykasz się z tymi historiami przez cały czas w starożytnych podaniach i mitach o tym, co byśmy nazwali holograficzną tarczą wokół ludzi - taką, że prawdziwa osoba nie może być widziana.
Biorąc pod uwagę, że cała ta rzeczywistość jest hologramem, jest holograficzna i nasz mózg odbiera te pola energetyczne i zmienia je w najwyraźniej trójwymiarową rzeczywistość……oznacza, że ci którzy rozumieją, jak to wszystko działa, mogą ”zasadzić” w tej holograficznej iluzji inne hologramy, które nasz mózg odczytuje i bierze za prawdziwe.
Kryje się w tym ogromna możliwość manipulacji - na poziomie implantowania holograficznych pól, które my odczytujemy i o których myślimy, że są prawdziwe.
I znów, kiedy dochodzisz do punktu, GDY WIDZISZ RACZEJ ILUZORYCZNĄ I ENERGETYCZNĄ NATURĘ | RZECZYWISTOŚCI, WTEDY NIC NIE JEST JUŻ NIEMOŻLIWE.
”O nie! To niemożliwe! Nigdy nie mógłbyś tego zrobić!”. Nie! Nie jeśli postrzegasz świat jako fizyczny. To nie! To jest niemożliwe!
Ale jeśli zdasz sobie sprawę, że świat jest energetyczny i staje się fizyczny tylko wtedy, gdy dekodujesz go w holograficzną iluzję, wtedy wszystkie założenia typu ”To niemożliwe!” tracą ważność —– ponieważ NIC TAKIE NIE JEST…”
koniec