Odp: Ostrzeżenie
Nie zrozumiałam Cię Mixon (wybacz wszelkie poprzednie zdrobnienia, bo może jesteś przeczulony na tym punkcie jak Wampir), chyba nie uważasz, że Cię w jakiś sposób lekceważę, bo jak tak to absolutnie nie miałam tego na myśli
Co do czakr, to nie sądziłam, że można je pozamykać i normalnie funkcjonować Mam jeszcze blokady w niektórych centrach, niefizyczni otwierali mi je specjalnie, nawet te maleńkie, o których nie miałam pojęcia, aby energia życia mogła swobodnie przez nie płynąć, niektóre są rozwinięte bardziej, niektóre mniej, czyli nierównomiernie, bo je czuję. Ale zamkniętej nie mam żadnej i nie uważam tego za normalne, zamykanie ich, powinny być otwarte i wirować równomiernie.
Można chronić siebie poprzez swoją aurę tworząc stosując np. tzw. wieżę światła, co często stosuję.
Ja jestem z tych uwrazliwionych typow wiec zdrobnienia sa dla mnie raczej czyms sympatycznym. Spytalem sie Ciebie o czakry bo z tego co slyszalem to mimo wspanialych kozysci plynacych z otwarych czakr to moze to byc okazja i otwartym wejsciem dla wiesz.. jak im tam wampirow itp.( bardzo by mi sie tu przydalo wsparcie kogos kto ma o tym wiedze zrudlowa) ale niestosowanie ochrony to jak smiganie po internecie bez rzadnych firewall i.
Tak z troski tylko.
Pozdrawiam