dzięki tacjanko:) miła osoba z Ciebie, nie znam Cię, ale wiem że się nie mylę,
może się jeszcze okaże że masz tak 21-24 lata jesteś atrakcyjna i mieszkasz w moim województwie:) (Świętokrzyskie niestety;/)
Problem jest bardziej złożony, nie wiem jak sobie zaplanować życie, lubie planować nawet bardzo i nie wiem jak je wymodelować, studia protetyki dentystycznej się skończy, a że paluszki mam sprawne i szybko bardzo szybko się ucze to już wyprzedzam koleżanki w klasie z precyzją wykonania także będe dobry i na kasę nie będę mógł narzekać, ale poza tym nie wiem co jeszcze robić,,, w domu siedzieć i grać w plemiona…
jestem kotem, tzn mam swoje ścieżki, które lubie i nie lubie zmieniać nawyków, jeśli nie jestem w szkole to jestem w domu, w domu spędzam 90% czasu, nie chodzę na dyskoteki bardzo ich nie lubie da pubu nie chodzę bo wole ognisko czy grila na wsi z przyjacielem (mam małe grono znajomych przyjaciół oddanych, a poza tym tylko takie znajomości z gg i z internetu)
jeśłi nie założę rodziny to często będę myślał w przyszłości o paleniu by sobie umilić prace ręczne i to wykonywane w domu… rodziny nie mam, tylko mama lat 65 schorowana dość wielka przyjaźń, gadamy o wszystkim więc kiedyś zostanę sam i się zanudzę po prostu. Jak sobie zaplanować przyszłość? czego się w życiu uczyć? sam nie będe wyjeżdżać na wycieczki objazdowe bo nie będe miał się komu podzielić, a dla ewentualnej dziewczyny są takie wygórowane wymagania że takiej nie znajdę heh oczywiście nie fizyczne tylko mentalne. Na pewno musi beć ezo-fanką by mnie rozumieć i rozumieć to że może mi być nagle bardzo źle z tego powodu że jestem inny nie wiem bardziej doświadczony mądrzejszy i z tego powodu samotny na świecie
i dlatego te dragi poszły w grę, nie że środowisko to ja też chcę, nie że kolega namawiał się skusiłem sam świadomie podjąłem decyzję o próbowaniu każdego kolejnego a że pracuje 5 lat nad 3 okiem dlatego halucynogeny i psychodeliki mi się spodobały najbardziej.
Tacjanko jak masz być moją kokainą to Cię nie chcę:P możesz być moim grzybkiem:D:D