Powiedzcie mi po co tyle uwagi koncentrować na liczbach szatana, złych przepowiedniach, manipulacjach itp? One, nawet jeżeli powołane do życia celowo z premedytacją, muszą być zasilane Waszą uwagą aby istniały. W przeciwnym przypadku nie przeżyją nawet jednego dnia.
Gdy założę, że kod kreskowy to czyste zło, przy każdych zakupach będę o tym myślał, patrzył na te kody i pogłębiał tą ideę, z pewnością ona będzie silna i żywa na ustach ludzi. Dla mnie kod kreskowy to coś co ułatwia zakupy, daje radość kupowania i nie ma nade mną żadnej innej mocy sprawczej, choć być może ktoś te kody wymyślił w celach manipulacji. Mało mnie to interesuje, ja nie zamierzam pogłębiać niskich wibracji krążących wokół tej idei.
Ostatecznie to ludzie kreują rzeczywistość, siłą woli mogą przełamywać masowe programowanie. To co Wam dano lub narzucono możecie wykorzystać lub przerobić po swojemu, stworzyć wokół tego wyższe wibracje radości i harmonii. Przerabiajcie rzeczywistość, przetwarzajcie. Kit_kat, jeżeli następnym razem zobaczysz kod kreskowy, porzuć spiskową wiedzę, uśmiechnij się i podziękuj mu, że usprawnił Ci zakup. To wszystko co musicie zrobić. Wykorzystujcie rzeczy po swojemu, tak aby Wam dobrze służyły.
Wolicie być taką osobą, która wprowadziwszy się do nowego mieszkania narzeka, że ściany brudne, meble zniszczone, nic nie działa i nic się nie da zrobić, czy taką, która odmaluje ściany, zrobi remont i wniesie radość i pogodę, tak że po kilku miesiącach nikt nie będzie pamiętał jak smutne i zniewalające to mieszkanie kiedyś było?