Temat: Zmiana gęstości jest pogmatwana bo ludzie mają 2 dusze.
Ludzkie dusze 6 gęstości wylały się z dusz 4 gęstości. Dusze 6 gęstości nie są biologiczne. Ludzie teraz mają dusze 6 i 4 gęstości naraz. Przez to, że wyprzedzam naszą rasę mam problem z niekontrolowaną telepatią wkurzając kosmitów którzy mnie kontrolują.
Czekamy aż dusze 4 gęstości staną się duszami 5 gęstości. Na tym etapie nie ma zrytych telepatów jak ja bo dusze 5 gęstości wysyłają ładunki telepatów w komunikacji bez słów.
Ja się obawiam, że po śmierci zreinkarnuje się znowu do mózgu z duszą 4 gęstości i sytuacja z wkurzanie ludzi się powtórzy.
Albo znowu wkurzę kosmitów i znowu zablokują mi ,, telepatię "
W internecie spotkałem się tylko raz z tematem niekontrolowanej telepatii na forum do schizofrenii. Jak ktoś nie spotkał z was niekontrolowanego telepaty to ma szczęście.
Kosmici mieli też wykasować innym pamięć o mnie na czas kontroli nade mną.
Mnie ciekawi co wy myślicie o niekontrolowanych telepatach oraz boomo jaki nas czeka z przejścia zwykłych dusz na 5 gęstość. Raczej w erze kosmicznej potrzeba wysokiej inteligencji do obsługi technologii więc ci którzy w przyszłości staną się telepatami będą mieli dobre wyniki w szkole.