Odp: Czy lepsza jest samotność?
jacob, Ty jesteś w gimnazjum? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Forum czytelników książki "Wszystko jest wibracją"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Przyjaciół Saleinji » Sprawy polityczne, społeczne i zdrowotne » Czy lepsza jest samotność?
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jacob, Ty jesteś w gimnazjum? ![]()
masz rację Rino, ten koleś to jeden z podwładnych Ra o ile się mylę z pełnometrażówki ![]()
Samotność? Dużo czasu spędzam samotnie.. kiedyś bardzo poszukiwałem kontaktu, ale przyniosło to więcej rozczarowań niż korzyści.. jak rozczarowania odeszły, to zacząłem poznawać co jakiś czas co nowych to ludzi i tak jest do dzisiaj
Czasem samotność dręczy, ale czasem jest błogosławieństwem.. niestety nie każdy rozumie, że lubię czas spędzać sam.. ![]()
To ja tez cos powiem..a co?! Mamy tutaj wszyscy wspolny mianownik- samotnosc nam nie doskwiera. Dawno dawno temu kiedy jescze nie wiedzialem nic pojechalem na Woodstock. Raz. Od tamtej pory zrozumialem ze nie lubie tlumow. Razem z moja ukochana zona zaszylismy sie w miejscu z ktorego do najbliszej dziury jest wiecej niz hen. Nigdzie nie bylem bardziej szczesliwy.
Tu wprowadzam podzial na samotnych i odsamotnionych. Roznica polega na tym ze samotni cierpia a odsamotnienieni dokonali swiadomego wyboru.
1.MAAT - Punkt dla ciebie
, W tym roku wychodzę , <kurcze czuje się teraz głupio> ![]()
[btw. macie juz pare danych
]
2. Widze ze narazie kazdy ma pojęcie o Acient Egipcie. to fajnie
. Ja to przed ufo to sie interesowalem dajnozaurami<jak kazdy
,szkieletami, potem mumiami , potem- Ogolnie Egipt> potem kilka lat temu wyszla u nas w polsce seria - bogowie i faraonowie , ale potem to juz drogie bylo takze zaprzestalem na 40tym numerze
Mój ulubiony bożek to ten niżej
czyli - cheper , chepri , chepre , khepri , kheper, khep-re
czylu gęba skarabeusza reszta czlowiek ![]()
mi się podoba bo ma fajną gębe
i on jest razem z Ra jako ten który toczy slonce po niebo sklonie czyli pordrózuje z Re na tej samej 'barce'
<to tak jak gnojaz toczy kule gnoju w relmie zubra
>
3. Atari - Nie wiem na jakiej podstawie mozna okresli twojego kolege. bo to deviant art , ogladalem ten twoj avatar w 'pelni , to ten koleś stoi z Anubisem albo z Duamutefem to można by powiedziec , że to nie ten 3cio planowy bozek
teraz, po dziórce w nosie (dużej ) bym obstawiał na sokoła

ale może ten oto rysownik ktory stworzyl tych dwoch kolesi nie ma zbyt duzego pojecia o egipcie wiec standardowi bogowie egiptu to - Re , Anubis , Ozyryz, Horus, Izyda a reszty to przeciętny prosty czlowieczek nie wie oco chodzi ![]()
no wiec obstawka na Horuska <no teraz ja tez jestem biedny chorusek bo smarkam w papier
>

4. My tutaj oto zgromadzeni itd. ci odrąbańcy od prostych ludzi którzy nie mają pojecia o swiecie tworzymy tą grupe !
nie zaleznie gdzie mieszkamy, dzieki ze ktos dal nam takie swietne urzadzenie jak komputer wraz z internetem mozemy sie laczyc i tworzyc nową grupe
ja bym to nazwal Ufo-ludki
Widzicie , juz nie jesteśmy samotni ![]()
poznajemy sie ,(nie wazne czy sie widzimy czy nie) ale wazne ze mozemy odczytywac wiadomosci jakie ktos ma na mysli.
Dla innych jestesmy brani za wariatów , to tak samo jakby wyslac w sredniowiecze goscia ktory by wziol ze soba samochód, odrazu na stos a auto to stalowa bestia ktora ktos tam kieruje
Zlo boi sie wiedzy , a wiedza po miłosci i rozwoju duchowym jest w hierarchi III ![]()
Owszem, warto
warto przeczytać a jeszcze lepiej byłoby zrozumieć.
Spokojnie można ten tekst było również wpisać pod wieloma innymi poruszanymi na tym forum tematami, np. pod "związkami przyszłości"
zgadzam się prawie po całości z tekstem oprócz części o tym, że konieczny jest wysiłek, bo inaczej nie cenimy odstąpionego oświecenia
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Przyjaciół Saleinji » Sprawy polityczne, społeczne i zdrowotne » Czy lepsza jest samotność?