Odp: Poczucie humoru Ziemian
ty masz problem z zachamowaniem ,,, jesli nie masz co pisac , napisz cos sensownego a nie oceniasz innych i myslisz ze jestes super.
idz do psychologa jesli sie nie umiesz powstrzymac o rany... zobacz jaki to temat, przemądrzala smutasko...
Ja nie moge po 5 dniach przebywania z wami naprawde bym polowe to wyrzucil z tad, ale najpierw bym to zrobil z sobą.
Jak wy sie tak macie zachowywac glupkowato to ja z tad spadam
Wy tu piszecie madrze-agresywne wywody , gdzie potem czlowiek newowy pisze i pól dnia ma spieprzone.
Jesli cos nie pasi to po co pisze !
Zatrzymaj se to dla siebie a nie masz czelnosc obrazac mnie!!!
spamujesz zeby nabic 100000 postów o rany a co ci to da, wygrasz wyscig ślimaków?
tam se uwazasz ze jestes grzeczna i wogole bedziesz zasypywac mnie jakimis pol slówkami o rany, czy masz 20 lat czy 50 , co z tego, jesli wewnatrz zachowujesz sie jak bys byl/byla w podstawowce.
Myslisz sobie o Hajel to super bog, nasz prorok hurra mamy 2010 r, i za 2 lata koniec swiata , o rany bo hajel to super o ja nie moge to nasz krol i wladca dajmy mu 1000000000 zloty za to ze jest najfajniejszy a niech dzieci w afryce gloduja i gina... pewnie , a hajel jest super i w dupie reszta .
on wam o milosci i klotni a wy na odwrot
sie dziwicie czmu tak samo jest w religiach , co z tego ze nalezy do islamu jak w koranie jest napisane nie zabijaj? wlasnie, puknij sie w glowe a nie sranie w banie . moze jak by ci sie cos stalo albo i bys byl/byla chora to dopiero bys zrozumiala a tak to super, kolezanki , ah , koledzy , oh , imprezy, telefon , komputer, kibel , higiena, proszki , sen i super zycie dla ciebie mala