Odp: Komentarze do książki "Wszystko jest wibracją"
Chciałbym (a być może również inni) się tutaj podzielić swoją opinią na temat książki. Wiem z doświadczenia, że jeśli ktoś tworzy coś, czym się dzieli z innymi, jest ciekawy również odpowiedzi zwrotnej od jego odbiorców.
Otóż dla mnie ta książka, choć różni się często na tle innych przekazów (wśród których w Polsce jednymi z najbardziej znanych są te od Plejadian, na zachodzie wiele innych, jak te od Arkturian, Sirian, Lemurian i inne), jest źródłem wielu cennych wglądów, informacji, lepszego zrozumienia, a w wielu przypadkach solidnego uzupełnienia wiedzy, od której do tej pory większość mieszkańców Ziemii przez tysiąclecia była odseparowana. Z tego względu chcę wyrazić swoją wdzięczność i to, że naprawdę doceniam poświęcenie oraz decyzję o (jednak) wcieleniu się i pozostaniu na tej planecie. Bo wiem, że nie jest to łatwa sprawa, jak potwierdzają przypadki innych istot z poza Ziemii, które tutaj także się wcielały i nadal wcielają.
Jednocześnie ja, i myślę, że tak samo pozostali, są ciekawi dalszej Twojej działalności na Ziemii związanej z Twoją misją, z której możemy uczyć się jeszcze więcej - co w końcu było Twoim podstawowym zamiarem, jak napisałeś.
Na koniec przesyłam gorące podziękowania, pozdrowienia oraz życzenie jak najbardziej sprzyjających warunków w naszym 'gęstym', trójwymiarowym otoczeniu - które, jak pewnie wiesz, w najbliższych latach przejdzie fundamentalne zmiany.